Round lunch box series
Straw series
Multi grid lunch box series
company

Wilujeng Kanggo XINLONG

WUHU XINLONG PLASTIK PRODUK CO., LTD

WuHu XinLong Plastik Produk Co., Ltd. diadegkeun dina 2020, kagolong kana Wuhu WEITOL Automation Equipment Co., Ltd. Tempatna di Zona Pangwangunan Ékonomi XinWu di kota Wuhu, Propinsi Anhui. Éta kalebet daérah langkung ti 8000 méter pasagi sareng sakitar 50 padamel. Éta pabrik plastik palastik. Kami ngahususkeun kana panilitian sareng produksi wadah katuangan PP anu tiasa dianggo.

diajar deui

fitur urang

Kami ngahususkeun kana panilitian sareng produksi wadah katuangan PP anu tiasa dianggo.

  • Focus on R & D and production of fast food box, disposable fast food box, disposable fast food box wholesale, tableware, disposable tableware, environmental protection tableware, tableware wholesale, take away fast food box.

    produk

    Fokus kana R&D sareng produksi kotak dahareun gancang, kotak tuangeun cepat saji, kotak tuangeun cepat saji borongan, barang tuang, barang pecah belah, barang tuang perlindungan lingkungan, barang tuang borongan, nyandak kotak dahareun gancang.
    diajar deui
  • It covers an area of more than 8000 square meters and has about 50 employees. It is a professional plastic manufactory. We are specializes in the research and production of PP disposable food containers.

    parusahaan

    Éta kalebet daérah langkung ti 8000 méter pasagi sareng sakitar 50 padamel. Éta pabrik plastik palastik. Kami ngahususkeun kana panilitian sareng produksi wadah katuangan PP anu tiasa dianggo.
    diajar deui
  • For anyone who is thinking about our company and merchandise, please contact us by sending us emails or contact us quickly. As a way to know our merchandise and firm. lot more, you can come to our factory to find out it.

    kontak

    Pikeun saha waé anu mikirkeun perusahaan sareng dagangan kami, mangga kontak kami ku ngirim email atanapi ngahubungi kami gancang. Salaku cara pikeun terang dagangan urang sareng teguh. seueur deui, anjeun tiasa sumping ka pabrik kami pikeun milarian terang.
    diajar deui

Produk Kami

Produk kami seueur dianggo dina kahirupan. Kaasup kotak panyimpenan bumi, parabot dapur, perlengkapan hotél, perlengkapan réstoran sareng bungkus bahan sanésna.

Xinlong Warta

Pikeun urang kontrol kualitas langkung mangrupikeun tindakan tibatan slogan.