Tentang Kami

WuHu XinLong Plastik Produk Co., Ltd. diadegkeun dina 2020, kagolong kana Wuhu WEITOL Automation Equipment Co., Ltd. Tempatna di Zona Pangwangunan Ékonomi XinWu di kota Wuhu, Propinsi Anhui. Éta kalebet daérah langkung ti 8000 méter pasagi sareng sakitar 50 padamel. Éta pabrik plastik palastik. Kami ngahususkeun kana panilitian sareng produksi wadah katuangan PP anu tiasa dianggo.

Fokus kana R&D sareng produksi kotak tuangeun gancang, kotak tuangeun cepat saji, kotak tuangeun cepat saji borongan, barang tuang, barang pecah belah, barang tuang perlindungan lingkungan, barang tuang borongan, nyandak kotak makanan cepat saji, kotak dahareun gancang borong. Produk kami seueur dianggo dina kahirupan. Kaasup kotak panyimpenan bumi, parabot dapur, perlengkapan hotél, perlengkapan réstoran sareng bungkus bahan sanésna.

Ngalangkungan usaha anu teu biasa, urang ngagaduhan langkung ti 260 jinis kotak dahar beurang palastik, kotak buah plastik, péso plastik, garpuh sareng séndok tina sababaraha jinis sareng spésifikasi. Dina waktos anu sasarengan, pamekaran produk énggal henteu kantos lirén. Kami ogé nyayogikeun palanggan sareng jasa khusus pikeun ngarancang produk kami (kalebet logo, percetakan warna pola, kustomisasi warna produk, sareng sajabana). Sareng ogé ngagaduhan alat-alat lepuh sareng bengkel kotak dahar beurang urang sorangan, salian ti produk Blister konvensional sareng kotak siang pulp, tiasa nampi kustomisasi produk, kustomisasi warna, kustomisasi kapang sareng syarat-syarat sanés. 

Pikeun urang kontrol kualitas langkung mangrupikeun tindakan tibatan slogan. Kontrol kualitas ketat dilaksanakeun dina sagala aspek operasi pikeun minuhan standar luhur konsumén tingkat luhur. Filsafat ieu parantos nyusup dina sadaya tingkatan prosés produksi, ngaliput: (1) Pamariksaan bahan asup (2) Pamariksaan dina prosés-prosés (3) Pamariksaan produk réngsé (4) Pamariksaan gudang acak Ku kerja keras tim kami, kami parantos ngembangkeun seueur produk khusus sareng kalapa pikeun pasar domestik kami sareng ogé kéngingkeun eupan balik anu saé. salaku tim anu langkung ngora kami ogé ngagaduhan kamampuan pamasaran anu cukup kuat, janten mutuskeun departemén penjualan luar negeri anu diadegkeun, ngembangna kawasan jual kami, jasa pikeun klien global.

Kalayan rupa-rupa, kualitas saé, harga lumayan sareng desain praktis, produk kami dikenal sareng dipercaya ku konsumén kami, Kalayan 'Integritas. Kualitas. Filsafat bisnis Inovasi sareng Pangembangan ', kami ngabagéakeun konsumén anyar sareng lami ti sadayana tembok kahirupan pikeun ngahubungi kami pikeun hubungan bisnis ka hareup sareng silih kasuksésan!

Fitur Produk

Ukuran Sampurna & Pamakéan Sampurna

Wadah persiapan Xinlong tuang 25OZ kanggo hidangan utami anjeun, salad sareng pencuci mulut sareng terasrasakeun tuang anjeun dimana-mana, henteu repot. Unggal wadah persiapan tuang tiasa nyimpen total 25oz. Teu aya palastik lebur kana sup anjeun, ngorotan tina gelombang mikro, atanapi nyéép kana beku. Wadah anu kuat urang tahan tina -14F dugi ka 230F (-10C - 110C).

Maca deui

about us4
about us5

Freezable, Gelombang Mikro Aman & tahan bocor 

Dijieunna tina bahan bahan kadaharan anu paling saé, bahan beku sareng wadah panyimpenan katuangan microwave-aman ngagaduhan padet, konstruksi padet sareng tutup anu aman pikeun mastikeun kadaharan anjeun tetep dina wadah panyimpenan palastik.

Maca deui

Dianggo deui atanapi Dianggo
Kalayan wadah persiapan katuangan ieu, anjeun tiasa teras-teras tuangeun tuangeun anu séhat di mana waé. Pék salat seger, buah-buahan, wortel, atanapi cemilan garing dina kotak bento pamungkas ieu / wadah tuangeun barang pakai kanggo anu déwasa atanapi murangkalih; sampurna pikeun damel atanapi sakola, kantun lebetkeun kana kantong tuang siang anjeun, ransel, tas gym atanapi tas anjeun.

Desain Stackable
Hatur nuhun kana desain anu tiasa di tumpuk, hémat ruang, kotak kontainer ieu saling pas pikeun panyimpenan anu gampang sareng merenah!

Wadah Panyimpenan Kadaharan Serbaguna
Gagasan anu bijaksana ngajantenkeun wadah persiapan katuangan palastik anu tiasa dianggo ieu anu saé pikeun rupa-rupa kagunaan, kalebet réstoran & pengambilan deli, kotak bento pikeun damel, hémat dahareun, sareng disarankeun ku ahli kabugaran pikeun nyiapkeun tuang, kendali bagian. Éta ogé cekap cekap pikeun nyimpen barang-barang sanés perkawis perkawis kantor, perangkat keras, atanapi naon waé anu anjeun ngagaduhan.

Maca deui

about us6