Amérika Rectangular Lunch Box 750ML

Kotak tuang persegi panjang gaya Amérika anu tiasa dianggo biasana dianggo pikeun pakét tuang-tuang sareng panyimpenan tuangeun, sapertos sangu, sayuran, sup, ganti baju, saos, kacang, camilan, jst.


Detil Produk

Tanda Produk

Tempat Asalna Wuhu, Anhui, Cina Ngaran mérek XINLONG
Jumlah Modél XL750 Kapasitas 750ML
Ukuranna 224 * 155 * 50mm beurat Sakitar 44g
Séri Gaya Amérika Rectangular 
Box Siang kalayan tutup Kubah
Warna Transparan / hideung
dasar bodas kalayan tutupna jelas
Bahan Kelas dahareun PP Fitur Disposable, Ramah lingkungan
Widang Aplikasi Restoran, Toko buah,
Bar camilan, Supermarkét jsb.
Pamakéan Gelombang mikro, Ngajaga seger, ingetan
Pesenan Adat Narima Harga Kalapa
Disaluyukeun OEM disambut Ngaran Produk Plastik PP Pakai
Kotak Pakét Ramah Lingkungan
Rincian bungkusan 50 pcs per kantong poli, 300 pcs / ctn

Produk nunjukkeun

American Rectangular Lunch Box 750ML5
American Rectangular Lunch Box 750ML7
American Rectangular Lunch Box 750ML6

Fitur tina wadah buleud Amérika

· Kinerja sealing anu saé, henteu aya kabocoran 

· Cocog sareng oven microwave sareng mesin beku (-20 ° C dugi ka 120 ° C)

· 100% bahan kelas dahareun polypropylene

· Penampilan klasik sareng gampang dicandak

Kotak tuang persegi panjang gaya Amérika anu tiasa dianggo biasana dianggo pikeun pakét tuangeun-tuang sareng panyimpenan tuangeun, sapertos sangu, sayuran, sup, ganti baju, saos, kacang-kacangan, jajanan, jst. Kotak plastik anu tiasa dianggo sering dianggo di réstoran, réstoran cepat saji, toko buah, bar camilan, supermarket jst.

Kumaha carana kéngingkeun sampel gratis?
Anjeun tiasa kéngingkeun sampel gratis (1-10pcs / jenis), upami anjeun nyumponan barang-barang ieu:
1. Palanggan énggal ngan ukur tiasa kéngingkeun sampel gratis sakali (kalebet alamat anu sami).
2. Biaya sampel bakal dibayar upami anjeun peryogi kadua kalina.
3. Anjeun kedah ngirimkeun patarosan sateuacan nampi sampel gratis.
4. Anjeun kedah mayar biaya pengiriman: aya ékonomis (murah dugi ka $ 5) sareng metode pengiriman ekspres pikeun pilihan anjeun.
5. Ukur nampi bayaran ngalangkungan jaminan dagang Alibaba.
6. Upami anjeun gaduh agén di cina, biaya pengiriman ogé gratis!
7. Upami nempatkeun urutan kieu saatos kéngingkeun sampel gratis, kami bakal ngabalikeun biaya biaya pengiriman sampel gratis.

American Rectangular Lunch Box 750ML9

Kami ayana di County Wuhu, kalayan transportasi anu merenah sareng logistik canggih. Kaseueuran wadah kadaharan palastik anu tiasa di pakai aya dina stok sareng tiasa dikirim pas urang nampi pesenan anjeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami