Amérika Babak dahar beurang Box 700ML

Pabrik urang ngaliput luas 8,000 méter pasagi. Nilai kaluaran taunan ngaleuwihan $ 15 juta sareng ningkat sacara mantep dina kecepatan luhur unggal taun.


Detil Produk

Tanda Produk

Tempat Asalna Wuhu, Anhui, Cina Ngaran mérek XINLONG
Jumlah Modél XL700 Kapasitas 24OZ / 700ML
Ukuranna 180 * 55 * 140mm beurat Sakitar 34g
Séri Gaya Amérika Babak 
Box Siang kalayan tutup Kubah
Warna Transparan / hideung
dasar bodas kalayan tutupna jelas
Bahan Kelas dahareun PP Fitur Disposable, Ramah lingkungan
Widang Aplikasi Restoran, Toko buah,
Bar camilan, Supermarkét jsb.
Pamakéan Gelombang mikro, Ngajaga seger, ingetan
Pesenan Adat Narima Harga Kalapa
Disaluyukeun OEM disambut Ngaran Produk Plastik PP Pakai
Kotak Pakét Ramah Lingkungan
Rincian bungkusan 150 pcs / ctn kanggo pangemasan ageung, 50likeun kantong plastik / 50bodies kantong plastik. Teras lebet kana karton kertas luar biasa

Produk nunjukkeun

American Round Lunch Box 700ML02
American Round Lunch Box 700ML04
American Round Lunch Box 700ML03

Pariksa fitur FANTASTIK ieu!

* Gelombang Mikro Aman
* Freezer Aman
* Tahan banting (Henteu rengat, chipping, atanapi warping)
* Awet
* Aman (BPA-Free)
* Mesin pencuci piring Aman

American Round Lunch Box 700ML09
American Round Lunch Box 700ML010
American Round Lunch Box 700ML06
American Round Lunch Box 700ML05
American Round Lunch Box 700ML011

Ngamuat Qty

160,000 pcs / 20FT; 335,000 pcs / 40FT; 375,000 pcs / 40HQ

Palabuhan FOB

Shanghai

Waktos Delievery

Kira-kira saminggu, dumasar kana qty

Syarat pamayaran

T / T atanapi L / C dina titingalian

Wuhu Xinlong Plastik Co., Ltd mangrupikeun manufacrurer profesional tina wadah tuangeun katuangan. Kami perusahaan terpadu anu kalebet desain, pamekaran, produksi, penjualan sareng layanan palanggan.
Pabrik urang ngaliput luas 8,000 méter pasagi. Nilai kaluaran taunan ngaleuwihan $ 15 juta sareng ningkat sacara mantep dina kecepatan luhur unggal taun.
Aya langkung ti 50 alat produksi mékanis morden, rupa-rupa mesin mesin sareng peralatan cetakan profesional di pabrik urang. 
Kalayan kualitas anu saé, desain unik, harga anu resonable sareng tim propésional, produk serial kami diékspor ka langkung ti 50 nagara di panjuru dunya. 
Ningali ka koperasi sareng anjeun!

FAQ

1. Naha anjeun gaduh pabrik nyalira?
Leres. Pabrik sareng kantor pusat kami duanana aya di Kota Quanzhou, Propinsi Fujian, Cina. Sadaya produk dihasilkeun sareng dijual ku nyalira. Sambutan wilujeng sumping ka pabrik urang.

2. Kumaha kuring kéngingkeun cutatan anjeun gancang-gancang?
Anjeun tiasa ngirim kuring pesen ku TradeManager, WhatsApp, Skype, Wechat atanapi Email pikeun nyaritakeun kuring ngeunaan sarat anu lengkep. Kami bakal ngirim tawaran pangsaéna pikeun anjeun dina 12 jam kerja.

3. Naha kuring tiasa kéngingkeun sampel anjeun heula?
Leres. Saatos dikonfirmasi modél sampel sareng desain, urang tiasa nyayogikeun conto gratis kanggo anjeun ngaevaluasi kualitas, pola, bahan, warna. Angkutan barang bakal dibales sakali urutan ditempatkeun.

4. Dupi anjeun nyayogikeun jasa OEM & ODM?
Leres. Ngeunaan OEM, Anjeun tiasa ngarobih produk, sapertos nyitak logo anjeun di dinya, ngahususkeun ukuran, warna, bahan, pola sareng bungkusna.
Ngeunaan ODM, Aya tim propésional anu gaduh pangalaman masif dina desain kotak palastik sareng pabrik di pabrik urang. Ukur wartoskeun ideu anjeun sareng kami bakal ngabantosan ngalaksanakeun.

5. Sabaraha lami kanggo produksi masal?
Jujur, éta gumantung kana jumlah orderan sareng usum penjualan. Umumna 15 ~ 20 dinten saatos urutan dikonfirmasi.

6. Dupi abdi tiasa mariksa kualitas barang sateuacan kiriman?
Leres, Wilujeng sumping ka pabrik urang atanapi ngawasa pihak katilu pikeun mariksa kualitas barang sateuacan di kirim.
Punten kersa ngahubungi kami. Aya paribasa Cina: Sok pikaresepeun pikeun salam ka sobat ti kajauhan. Sareng kami bakal ngalayanan anjeun iraha waé.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami