Kotak Kotak Makan Siang Amérika Square650ML

Kami gaduh desainer propésional, janten upami anjeun peryogi logo khusus, ngan kirimkeun gambarna, kami bakal ngarancang sacara bébas pikeun anjeun.


Detil Produk

Tanda Produk

Tempat Asalna Wuhu, Anhui, Cina Ngaran mérek XINLONG
Jumlah Modél XL650 Kapasitas 650ML
Ukuranna 160 * 160 * 50mm beurat  
Séri Amérika Style Square 
Box Siang kalayan tutup Kubah
Warna Transparan / hideung
dasar bodas kalayan tutupna jelas
Bahan Kelas dahareun PP Fitur Disposable, Ramah lingkungan
Widang Aplikasi Restoran, Toko buah,
Bar camilan, Supermarkét jsb.
Pamakéan Gelombang mikro, Ngajaga seger, ingetan
Pesenan Adat Narima Harga Kalapa
Disaluyukeun OEM disambut Ngaran Produk Plastik PP Pakai
Kotak Pakét Ramah Lingkungan
Rincian bungkusan 50 pcs per kantong poli, 300 pcs / ctn

Produk nunjukkeun

American Square Lunch Box650ML3
American Square Lunch Box650ML4
American Square Lunch Box650ML5

Pamakéan

Buah, Sayuran, Salad, Mi, Sushi, Bento, Dahareun

Bahan

PP

Fitur

Ramah lingkungan, Paké, Simpé, Hard

Sampel

Sampel gratis sayogi

Syarat pamayaran

30% T / T sateuacanna sareng 70% sateuacan kintun

 Aplikasi

Cocog pikeun réstoran, hotél, sagala rupa pésta, kémping.jsb.  

Produk kami kalebet

(1) Cangkir kertas kopi (7) Cangkir chip panas (13) Kantong balanja kertas
(2) És krim cangkir (8) Bungkus burger (14) Serbét dicitak
(3) Piala yogurt beku (9) Wadah sup (15) Kue kotak
(4) Cangkir nginum tiis (10) cangkir plastik (16) Kébék plastik
(5) Ganda témbok ganda (11) Kotak Pizza (17) Tutup kertas
(6) Cangkir kétang (12) Kantong bungkus tuangeun (18) Jarami

Kauntungan urang

1. Kami gaduh desainer propésional, janten upami anjeun peryogi logo khusus, ngan kirimkeun ka kami gambar, kami bakal ngarancang sacara bébas pikeun anjeun.
2. email Pelanggan bakal dibales dina 24 jam, punten tong ragu ngahubungi kami upami anjeun peryogi.
3. Sadaya produk kami parantos lulus tés ISO sareng FDA, kami gaduh QC pikeun mariksa barang sateuacan kintun, janten kami mastikeun kuantitas sareng kualitas pikeun konsumén.
4. Kami nyayogikeun conto gratis.
5. produk urang sorangan harga kalapa sareng kualitas luhur.
6. Palayanan anu saé sareng pangiriman tepat waktu nyaéta prinsip kami.

FAQ

1. Naon istilah pengepakan anjeun?                          
Umumna, kami nganggo 7 lapisan pangiriman karton bergelombang anu kuat. Kami bakalan nangtayungan cangkir tina karusakan, sareng kami ngan ukur nyerat bungkus ukuran cangkir anu dibungkus diluar karton, upami anjeun kedah nyetak tanda naon waé, mangga kontak salesman pikeun nambihan inpormasi ieu sateuacan dipesen.

2. Naon syarat pembayaran anjeun?
T / T 30% salaku setoran, sareng 70% sateuacan ningalikeun poto-poto produk na sateuacan anjeun mayar saldo.

3. Kumaha upami waktos pangiriman anjeun?                     
Sacara umum, éta bakal nyandak 15 dinten saatos nampi ngan ukur mayar anjeun kanggo pembayaran sateuacanna. Waktu pangiriman khusus gumantung kana barang sareng kuantitas urutan anjeun.

4. Dupi abdi tiasa gaduh sampel pikeun mariksa kualitas sateuacan dipesen?
Yakin, kami nyayogikeun conto gratis sareng nasabah biaya pengiriman ok.

5. Naon prosés kontrol kualitas anjeun?                    
Kami gaduh departemén kadali kualitas khusus, kontrol bahan baku, kontrol percetakan, uji bocor masing-masing jam nalika prosés produksi.

6. Naon sertipikat anjeun gaduh?
ISO, FDA, SGS, FSC, QS

7. Naha kuring tiasa ningali buktina produk kuring dicitak sareng karya seni kuring sateuacan produksi dimimitian?
Prosedur standar kami nyaéta ngirim email ka anjeun PDF (Adobe Portable Document Format) pikeun persetujuan anjeun sateuacan urang ngamimitian produksi. Ieu lumaku pikeun jalma-jalma, sabab éta tetep ngarobih, tiasa dilakukeun gancang, sareng ngamungkinkeun aranjeunna ningali kumaha desainna bakal katingali dina daérah anu tiasa dicetak produk.

8: Kumaha kuring kéngingkeun harga anu tepat?
Punten wartoskeun kuantitas, produk naon, ukuran, sahingga urang tiasa ngadugikeun harga anu pas pikeun anjeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami