WUHU XINLONG PLASTIK PRODUK CO., LTD

TAROS KAMI

Punten leres-leres ngaraos bebas ngirim kami sarat anjeun sareng kami bakal ngabales anjeun gancang-gancang. Kami ngagaduhan grup rékayasa profesional pikeun ngaladénan sakitar unggal kabutuhan anu lengkep. Sampel gratis gratis tiasa dikirim pikeun anjeun sacara pribadi ngartos langkung seueur inpormasi.

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

ALAMAT

Zona Pangwangunan Ékonomi Xinwu, Wuhu County, Anhui

E-MAIL

TELEPON

0086-13965193598
0086- (0) 553-8828365

FAX

0086- (0) 553-8828365

WHATSAPP

0086-13965193598