FAQ

PERTANYAAN SING AYA

1. Naha anjeun pabrik?

Leres

2. Naha produk anjeun aman pikeun kontak kadaharan?

Bahan kami 100% lingkungan parawan. Kami ngagaduhan FDA, HACCP, GMP, GFSI, ISO9001, ISO9000, ISO14000, ISO18000, ISO22000 jst.

3. Naon MOQ anjeun?

10 karton.

4. Kumaha muatan pikeun sampel?

Sampel anu aya gratis tapi anjeun kedah mayar biaya pengiriman;
Pikeun sampel khusus kami bakal ngecas biaya piring.

5. Sabaraha dinten kuring tiasa kéngingkeun sampel?

Dina hiji minggu saatos mastikeun karya seni, sampelna tiasa dikirim kaluar.

6. Naha anjeun nampi pesenan khusus?

Leres, tangtosna, urang tiasa nyayogikeun OEM, sareng ODM ogé. Punten nawiskeun kami conto anjeun atanapi gambar sahingga urang tiasa ngaropea sakumaha sarat anjeun.

7. Naon pilihan pamayaran?

T / T, L / C henteu tiasa dibatalkeun dina titingalian.

What are the payment options

What are the payment options1

Hoyong damel sareng urang?