Kotak buah

  • Fruit Plate

    Lempeng buah

    Baki bentukna sagi opat: 270 * 190 * 75 mm, kapasitas 2000g, bungkusna 100 pcs / polybag, 400 pcs / karton.

  • Boat Shape Colorful Fruit Tray

    Bentuk Parahu Dulang Buah Warni

    Di masarakat ayeuna, bungkusan produk penting pisan pikeun produk, bungkusan anu saé tiasa maénkeun peran hébat dina penjualan produk. Salaku produk bungkus lepuh pikeun pilihan bahan sareng fitur bahan, jantenkeun dahareun langkung saé sareng nilai.