Kotak dahar beurang Grid

Dijieunna tina bahan PP kualitas luhur. Éta ngagaduhan panas anu saé sareng tahan tiis sareng tiasa dianggo dina -20 ° ~ 100 °, henteu ngahasilkeun zat anu ngabahayakeun. Hawa hawa dua kali isolasi, pelestarian panas awét nahan langkung seueur nutrisi pikeun tuangeun.


Detil Produk

Tanda Produk

Kelas I Nami ClassⅡ Nami Class Mbau
1
Sababaraha kotak kotak dahar beurang Cell Amérika 2-kotak kotak dahar beurang pasagi opat 1 1000ml
Kotak dahar beurang buleud 3-kotak Amérika 2  
Kotak dahar beurang kuadrat 3-kotak Amérika 3  
4 kotak siang dahar beurang 1 1000ML
Kotak dahar beurang 6-grid + mangkok 280ml 2  
Kotak dahar beurang Octagon   1000ml
Kotak dahar beuleum ku segi wolu + kurung jero   1000ML
Kotak pangsit 3  
Detil
Tempat Asalna Wuhu, Anhui Cina Ngaran mérek  XINLONG
Jumlah Modél 2 kisi, 3 kisi, 4 kisi Pamakéan Industrial Buleud Panyimpenan & Tong
Anggo pangiriman dahareun piknik panyimpenan tuangeun Téknik Suntikan
Pesenan Adat Narima, OEM disambut Fitur Disposable, Eco-friendly, Sustainable, Stocked, microwavable sareng beku
Jenis Plastik PP Bahan bahan kadaharan pp plastik
Kecap konci wadah plastik dahareun beurat  
Harga Kalapa   wadah bungkusan dahareun buleud palastik disposable kalayan tutup 10oz
polumeu 1000ML Ukuranna 220 * 150 * 60mm
Kauntungannana Gelombang oven aman gaya Gaya Amérika
Pangiriman Pangiriman sagara MOQ 50 karton / barang
Sertipikat FDA ISO QS Kamampuh suplai  
Bungkusan & Pangiriman
Rincian bungkusan 150 pcs per karton nganggo tutup sareng pangkalan
Ukuran caton 47X23.5X44 cm
Grid lunch Box9
Grid lunch Box11
Grid lunch Box10
Grid lunch Box14
Grid lunch Box12
Grid lunch Box13

Conto gambar

Picture Example
Picture Example1
Jenis Buleud Panyimpenan Kadaharan
Fitur Kinerja sealing anu saé, henteu aya kabocoran sareng ngajaga kadaharan seger
Cocog sareng oven microwave sareng mesin beku (-20 ° C dugi ka 120 ° C)
Aman sareng ramah lingkungan
Penampilan modéren sareng gampang dibawa
Bahan Plastik PP
Warna Transparan, Hideung, Bodasteras salajengna.
Pamakéan Dahareun tuangeun buah
Kauntungannana Aman, bungkus ramah lingkungan, Kapasitas beurat, Kateguhan anu kuat

Dijieunna tina bahan PP kualitas luhur. Éta ngagaduhan panas anu saé sareng tahan tiis sareng tiasa dianggo dina -20 ° ~ 100 °, henteu ngahasilkeun zat bahaya. Hawa hawa dua kali isolasi, pelestarian panas awét nahan langkung seueur nutrisi pikeun tuangeun.
Gelombang mikro, mesin cuci piring aman & tiasa dianggo deui - Kotak dahar beurang premium / wadah tuangeun ieu tiasa nahan beku, kulkas, gelombang mikro & mesin pencuci piring. Tiasa dianggo deui pikeun ngahémat waktos & artos.

Picture Example3
Picture Example2
Picture Example4

1. Naha anjeun dagang perusahaan atanapi pabrikna?
Kami pabrik kalayan jurusan penjualan profesional.

2. Sabaraha lami waktos pangiriman anjeun?
Umumna éta 5-10 dinten upami barangna aya dina saham.
atanapi éta 15-20 dinten upami barang na henteu di stock, éta numutkeun kuantitas.

3. Sabaraha lami jaminan produk anjeun?
Kami nyayogikeun jaminan kualitas pabrik sataun.

4. Naon kaunggulan produk anjeun?
Novel sareng desain hipu; Aman sareng kualitas luhur; Harga kalapa.

5. Dupi abdi tiasa didatangan pabrik anjeun sateuacan mesen?
Pasti, wilujeng sumping ka pabrik urang. Punten ngajadwalkeun pasini sareng kami sateuacana.

6. Naha anjeun nyayogikeun conto? éta gratis atanapi tambahan?
Leres, kami tiasa nawiskeun sampel gratis tapi henteu mayar biaya pengiriman.

7. Dupi anjeun ngahasilkeun barang numutkeun desain kami?
Leres, anjeun tiasa ngirim karya seni desain anjeun ka kami, 
kami bakal naros ka staf propésional pikeun ngadamel kapang.

8. Kumaha jalanna QC anjeun?
Kami ngajalankeun 5% -10% conto pamariksaan.
Produk bakal diperyogikeun di bengkel upami inspeksi gagal.
Kami lengket mariksa kuantitas, karton, bungkus / markings, produk / gaya / warna.
Data pangukuran penampilan sareng padamelan.
Wadah tuangeun, wadah tuang palastik, 3 wadah tuangeun kompartemen, 4 kotak siang kompartemen, wadah tuangeun 5 kompartemen, wadah persiapan makan, kotak bento, kotak dahar beurang bento, wadah panyimpenan tuang, wadah aman gelombang mikro.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    patali produk