Kualitas Tinggi Microwavable PP Plastik Wadah Lunch Box kalayan Tutup.

Bahan peunteun kelas PP: didamel tina bahan peunteun kelas PP, tiasa langsung hubungan sareng tuangeun.


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produk

Kotak saos plastik transparan

Bahan

PP

Beurat

3g 4.5g 5.5g

Kapasitas

30ml 75ml 100ml

Fitur

Ramah lingkungan, Simpenan, Pakai, nganggo tutup 

Kelir

Transparan atanapi ngarobih

Kaunggulan

Microwavable sareng beku, Pelestarian Kesegaran

Nyetak

Tiasa disesuaikan

MOQ

10karton

Aksésori

Sendok, spork, péso, sup, sendok, kit napkint sadayana sayogi

Pamakéan

Pakét Pangan, Pelestarian, Piknik Dapur, Rumah Makan

1. Bahan peunteun kelas PP
Didamel tina bahan peunteun kelas PP, tiasa langsung kontak sareng tuangeun.

Food grade PP material

2. Kabocoran-buktina
Desain alur UConcave, kinerja panyegelan anu saé, henteu aya kabocoran.

3. Bahan kandel
Kalenturan saé, henteu gampang ruksak.

Pakét saos bulat plastik ilaharna dianggo kanggo bungkus tuangeun sareng tuang tuangeun, sapertos nasi, sayuran, sup, buah, saos, kacang-kacangan, camilan, sareng sajabana cangkir saos plastik transparan sekali dianggo di réstoran, réstoran makanan cepat saji, toko buah, jajanan bar, supermarket jsb.

Food grade PP material3

Kauntungan urang

Food grade PP material4

* Gelombang Mikro Aman

* Freezer Aman

* Bahan PP kelas kadaharan paling luhur

* Aman (BPA-Free)

* Desain kandel, résistansi tekanan anu hadé sareng kalenturan

* Tiasa disesuaikan numutkeun kabutuhan anjeun

* Sampel gratis sayogi

Kami gaduh langkung ti 300 jinis wadah bungkus tuangeun katuangan dina ukuran sareng warna anu béda pikeun nyumponan paménta anjeun.

Punten kirimkeun patarosan pikeun ngahubungi kami, pikeun kéngingkeun harga anu langkung saé!

Food grade PP material5

Aplikasi

Food grade PP material6

Bungkusan & pangiriman

Food grade PP material7
Food grade PP material8
Food grade PP material9

Ayeuna, seuseueuran peralatan méja plastik di pasar didamel tina PP (polipropilén). Jenis bahan ieu ngagaduhan kaamanan anu kawilang tinggi sareng stabilitas termal anu saé. Titik leburna saluhur 200 ℃, anu moal robih dina suhu luhur oven microwave. Plastik sanésna tiasa lebur sareng terurai dina suhu luhur, sareng tiasa ogé ngaleupaskeun zat toksik, Éta ngabahayakeun kasihatan manusa. Ku alatan éta, ngan No plastik PP 5 anu tiasa dilebetkeun kana oven gelombang mikro pikeun manaskeun.

Pikeun nyingkahan teu nganggo produk plastik "KTP", khususna sapertos kotak makan siang, tapi ogé nolak.
Teu aya idéntifikasi QS sareng nomerna, permukaan kotak tuang siang henteu lancar, kalayan kokotor atanapi bintik-bintik.
Sacara umum, kotak dahar beurang palastik transparan didamel tina polipropilén murni (PP), kalayan faktor kaamanan anu luhur; Kotak dahar beurang anu warnaana cerah tiasa nganggo plastik limbah, janten warna na langkung poek, kirang aman.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami