Wadah Kadaharan Plastik Gaya Jepang Ngalangkungan Kotak dahar Siang

Paké, Héjo sareng Aman; Kalayan bahan baku kualitas seger Seger, percetakan High-end sareng téhnik panutup, produk kami nganggo percetakan cerah sareng warna anu ngabantosan nyorot kasegeran tuangeun.


Detil Produk

Tanda Produk

Bahan

PP / PET

Ukuran tutup (cm)

22.7 * 19.3 * 3.5

Ukuran basa (cm)

22.7 * 19.5 * 3

Beurat tutup (g)

40g

Beurat basa (g)

-

MOQ

500 sét

Sertipikat

QS / ISO9001: 2008

Daérah aplikasi

Pakét Pangan

Pamakéan

Bungkus-bungkus Dahareun

Warna

Handap Hideung jeung Tutup Transparan

Japanese Style Plastic Food Containers Take Away Lunch Box

Produk nunjukkeun

japanese-food-container
japanese-food-container2
japanese-food-container3
japanese-food-container5

Fitur produk

Nami Bungkusan Wadah Kadaharan Ngabentuk Wadah
Bahan PVC, PET, ABS, PP transparan atanapi semi-transparan
Ukuran / Wangun Disaluyukeun
Fitur Daur Ulang, Dianggo, Ramah Lingkungan, Aman
Karyaan Percetakan silkscreen, percetakan offset, emas sareng pérak gagal, épék tiris, handapeun otomatis.
Waktos pangiriman 15-25 dinten
Waktos conto 3-5hari
Kaunggulan 1. Perusahaan urang caket ku palabuhan Shanghai, anu merenah pikeun transportasi
2. Kami parantos desainer propésional sareng peralatan produksi anu maju, janten harga na kualitas produk urang lumayan kalapa.
3. Bahan sareng tinta anu ramah lingkungan.
4. Logo sareng desain pembeli tiasa ditampi.
5. Rupa-rupa bentuk, warna, bahan sareng ukuran sayogi.
6. kualitas luhur, harga lumrah, desain profésional & hipu sareng pangiriman gancang.
7. jasa presale na aftersale alus teuing, ti desain nepi ka produksi jeung pangiriman, urang wawaran tanjeunna jasa pangalusna pikeun konsumén.
8. Kalayan kontrol kualitas anu ketat sareng prosedur kontrol produksi.
Kami ngahasilkeun baki beku anu aya dina palastik, leuleuy, baki leuleuy, kerang sesuai sareng sarat konsumén.

FAQ

1. Dupi abdi kéngingkeun conto?   
Pasti, sampel gratis kanggo anjeun upami di stock, anjeun ngan ukur kedah mayar biaya kurir.

2. Naon harga pikeun desain kuring sorangan? Dupi anjeun ngajagi desain kuring?
Desain anu béda, harga anu béda. Upami desain anjeun nyalira, kami bakal asup NDA sareng perusahaan anjeun, kami moal ngajual atanapi nunjukkeun ka bagian katilu.

3. Naon harga anu paling saé pikeun mesen borongan?
Salaku pabrik, upami jumlah pesanan anjeun dugi ka anu dibutuhkeun, urang gaduh pabrik matéri nyalira sareng tiasa kéngingkeun harga anu paling saé pikeun anjeun.

4. Naon cara pengiriman barang anu anjeun pilih?
 Di dieu urang tiasa nyayogikeun kaayaan harga EXW, FOB, CIF, CFR, DDU sareng cara pengiriman anu béda, sapertos ku EXPRESS, BY AIR, BY SEA, jsb.

5. Kumaha upami waktos pangiriman?  
Waktos pangiriman bakal 7-10 dinten damel, nanging, dugi ka jumlah pesanan anjeun sareng rencana produksi kami.

6. Naha bakal ngaleupaskeun zat bahaya kana awak manusa upami produk borongan éta langsung ngahubungi tuangeun?
Henteu, produk kami ngagaduhan sertifikasi FDA sareng 100% didamel ku bahan plastik kelas bahan kadaharan murni, anu aman pikeun awak urang.

7. Naha aya solusi upami anjeun henteu ngagaduhan produk borongan anu sami anu urang butuhkeun?
Kami sapinuhna tiasa ngatur desain produk, ngadamel kapang, manufaktur sareng prosés kemasan. Salaku nyayogikeun jasa hiji-léngkah, kami hoyong ngadamel kapang anyar pikeun ngembangkeun produk borongan énggal pikeun nyumponan paménta pasar anjeun.

8. Naon MOQ anjeun?
Produk umum kami MOQ nyaéta 10 karton, ogé urutan sidang tiasa ditampi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    patali produk