Runtuyan kotak makan siang multi kisi

  • Grid Lunch Box

    Kotak dahar beurang Grid

    Dijieunna tina bahan PP kualitas luhur. Éta ngagaduhan panas anu saé sareng tahan tiis sareng tiasa dianggo dina -20 ° ~ 100 °, henteu ngahasilkeun zat anu ngabahayakeun. Hawa hawa dua kali isolasi, pelestarian panas awét nahan langkung seueur nutrisi pikeun tuangeun.