Warta

  • Comparison between disposable tableware and common porcelain tableware

    Babandingan antara barang-barang hapé anu tiasa dianggo sareng barang tuang porsélin umum

    Salah sahiji kaunggulan tina barang tuang pakai upami dibandingkeun sareng tuang porselen biasa nyaéta gampang dikirimkeun sareng tiasa didaur ulang sacara komprehensif nalika habis. Peralatan makan anu tiasa di pakai relatif enteng sareng seueur anu teu sieun murag, janten tiasa dikintunkeun ku packa ...
    Maca deui
  • Reusable disposable plastic lunch box for food storage

    Kotak dahar beurang plastik anu tiasa dianggo deui pikeun panyimpenan tuangeun

    Kaséhatan sareng kasalametan: kotak dahar beurang plastik anu tiasa dianggo tina bahan BPA Free sareng henteu bau anu aneh nalika dipanas. Awét sareng tiasa dianggo deui: Kotak dahar beurang plastik anu tiasa dianggo deui tiasa dianggo saé pisan, éta tiasa lami-lami sareng tiasa dianggo seueur ...
    Maca deui
  • Disposable plastic bowl’s Benefits

    Mangpaat mangkok palastik Pakai

    Sadaya réstoran sareng réstoran cepat saji di pasar nganggo cangkir plastik sekali pakai, kusabab panggunaan cangkir plastik sekali pakai merenah sareng higienis. Pikirkeun waé, aya seueur seueur tuangeun di réstoran unggal dinten, tapi ngan aya sababaraha ...
    Maca deui