Babandingan antara barang-barang hapé anu tiasa dianggo sareng barang tuang porsélin umum

Salah sahiji kaunggulan tina barang tuang pakai upami dibandingkeun sareng barang tuang porselen biasa nyaéta gampang dikirimkeun sareng tiasa didaur ulang sacara komprehensif nalika habis. Peralatan méja anu tiasa dianggurkeun kawilang hampang sareng seueur anu henteu sieun murag, janten tiasa dikintunkeun nganggo kantong kemasan, tanpa baskét arus kas, batang mobil, beca listrik sareng minivan.

Dina sadaya prosés panggunaan deui sareng ngarengsekeun peralatan makan anu tiasa dianggo, henteu perlu hariwang janten rusak. Nalika bérés, staf katering tiasa langsung ngalungkeun kana panyimpenan sareng ember ember. Aranjeunna henteu kedah hariwang pikeun méréskeunana kalayan ati-ati, sareng henteu gampang pikeun mecah deui, anu ningkatkeun efisiensi damel di réstoran éta.

Dibandingkeun sareng pabrik anu sateuacanna, seuseueurna diantarana mangrupikeun pabrik anu dipercaya pikeun barang pecah belah. Aranjeunna mastikeun yén aranjeunna tiasa ngalaksanakeun produksi sareng manufaktur dumasar kana kabersihan sareng kaamanan pangan, karbon handap sareng perlindungan lingkungan, sareng gaduh sumber barang anu loba pikeun mastikeun pasokan mimiti distributor peralatan makan. Sareng barang dina prosés prosés produksi, manufaktur sareng bungkus saluyu sareng tés steril.

Pakét anu tiasa dianggo ogé dituturkeun dina kahirupan masarakat, barang pecah belah dina kahirupan pikeun nyandak manpaat naon?

Mimiti, di réstoran nganggo barang tuang pakai, saniter pisan, entong nganggo bolak-balik tuang méja.

Kadua, kanyataanna, barang pecah belah anu tiasa dianggo ogé bahan méja ramah lingkungan, sabab éta didaur ulang sareng tiasa dianggo ngadamel sababaraha produk industri saatos dianggo.

Comparison between disposable tableware and common porcelain tableware

Katilu, fitur panggedéna nyaéta kabersihan, anu tiasa dianggo henteu ngan ukur di réstoran, tapi ogé di rumah sakit, kusabab rumah sakit nganggo peralatan makan anu langkung ageung, sareng éta anu paling umum; kaopat, pikeun sababaraha réstoran, panggunaan barang pecah belah henteu ngan ukur masalah kaséhatan, tapi ogé pilihan anu langkung saé pikeun sababaraha réstoran anu henteu terampil dina téknologi cuci. Kalima, ngahémat tanaga gawé kusabab penampilan anu sakali tiasa ngahémat waktos sareng tanaga tanaga pikeun sababaraha réstoran, anu nguntungkeun pisan.

Comparison between disposable tableware and common porcelain tableware1

Peralatan makan anu tiasa dianggo tina bahan kelas bahan PP anu ramah lingkungan, alat cetak suntikan presisi, sareng disterilkeun ku sinar ultraviolét. Ayeuna dianggo pisan dina industri katering, supermarket sareng kulawarga. Éta ngagaduhan kamungkinan pikeun ngagentos peralatan makan disinfeksi sirkular tradisional. Sanaos alat-alat méja leutik, éta seueur dianggo. Éta parantos ngawangun pasar anu asak. Peralatan méja penerbangan dumasar kana konsep taplak panyalindungan lingkungan sacara bertahap ngagentos sareng ngeusian lolongkrang pasar. Produk anu digunakeun tiasa didaur, didamel sareng dijual, sareng pasar peralatan méja penerbangan teu aya watesna.


Waktos Post: Apr-19-2021