Mangpaat mangkok palastik Pakai

Sadaya réstoran sareng réstoran cepat saji di pasar nganggo cangkir plastik sekali pakai, kusabab panggunaan cangkir plastik sekali pakai merenah sareng higienis.

Pikirkeun waé, aya seueur seueur tuangeun di réstoran unggal dinten, tapi ngan ukur aya sababaraha urang di réstoran éta. Kumaha carana aranjeunna tiasa gaduh seueur waktos kanggo nyeuseuh peralatan makan hiji-hiji, sumawona disinféksi hiji-hiji? Upami baktéri tepa henteu disinféksi ku suhu luhur, bakalan teu tiasa dibunuh pisan. Upami aranjeunna henteu merhatoskeun, aranjeunna bakal katépaan, sareng aranjeunna henteu terang.

Ku alatan éta, cangkir plastik disposable parantos janten gaganti peralatan makan di seueur réstoran. Produk pamiceunan, entong nganggo deui, sacara épéktip tiasa ngaleungitkeun inféksi silang panyakit tepa ku peralatan méja kotor, nyegah panyakit tina sungut! Di masarakat ayeuna, éta parantos janten peralatan méja plastik sekali pakai dina industri makanan cepat saji, sareng éta ogé ditampi sacara lega ku nonoman.

Kusabab éta merenah sareng gancang, éta tiasa ngaleungitkeun seueur baktéri sareng inféksi kuman anu disababkeun ku beberesih henteu leres tina peralatan makan. Éta ogé nyingkahan kasulitan anu disababkeun ku mesin pembuangan desinfeksi. Disposable, merenah sareng higienis. Nyingkahan seueur produk anu henteu berkualitas anu diproduksi ku pabrik anu henteu kualifikasi. Milih cangkir plastik anu tiasa dianggo, mangkok plastik sekali pakai, cangkir plastik sareng jarami anu dihasilkeun ku pabrik biasa. Ayeuna mangrupikeun kamajuan gancang-gancang, jaman hirup anu gancang, janten palastik anu tiasa dianggo.

Ngembangkeun industri katering lumayan.

Naha kotak dahar beurang PP tiasa dianggo séhat sareng ramah lingkungan?
Mimiti, plastik PP nyata éta mangrupikeun bahan anu séhat, ramah lingkungan. PP mangrupikeun palastik, nami ilmiah nyaéta polipropilén. Mangrupikeun jenis polimér liniér kalayan kapadetan tinggi, henteu aya ranté sisi sareng kristalisitas tinggi.

Disposable plastic bowl’s Benefits

PP ngagaduhan sipat anu saé sapertos résistansi lebur, résistansi minyak, résistansi asam lemah, résistansi alkali lemah, résistansi creep tinggi sareng kamampuan rélaxasi stres, résistansi maké anu hadé, pelumasan diri, résistansi kacapean sareng sajabina. Upami cangkir anu didamel tina polipropilén henteu toksik, suhu pamrosésan (℃) nyaéta 180 ~ 240. Janten cai anu ngagolak, tuangeun hawa anu luhur henteu bakal terurai.

Disposable plastic bowl's Benefits1

Numutkeun ka survey, anu disebut palastik PP buleud siang tuang di pasar sanés sadayana bahan PP asli. Wartawanna lebet kana toko kotak makan siang plastik borong sareng ningal sagala jinis kotak dahar beurang PP. Saatos panilitian, anjeunna mendakan yén aya celah harga anu ageung. Saatos nalungtik alesanna, bos masihan penjelasan sapertos kieu: "kahiji, pabrikna béda, sareng harga mérekna béda sareng mérek. Sumawona, sababaraha kotak dahar beurang anu ditulis sareng bahan PP sanés bahan PP, atanapi sababaraha bahanna PP, sareng sababaraha sadayana nganggo PS atanapi PP PVC dianggo dina sababaraha bagian, janten hargana bakal béda. "Bos ogé nyarios yén lamun nganggo nyalira, anjeun tiasa milih mérek kalayan tanda lengkep. Tangtosna, hargana ogé langkung luhur.

Dina nyanghareupan kualitas henteu rata tina kotak dahar beurang pakai PP, dijumlahkeun sababaraha tip anu gampang dibédakeun. Mimiti, bahan na tiasa ditilik ku sababaraha indera, sapertos naha aya bau anu aneh nalika seungit, sareng naha gagangna lemes sareng kaku nalika keuna. Kotak dahar beurang disposable PP anu lemes lemes, kaku sareng henteu bau. Upami aya "bau plastik" anu jelas sareng lemes pisan, henteu disarankeun pikeun ngagunakeunana.

Salaku tambahan, ku seuneu kabuka dina pembakaran bahan, aya lebu hideung sapertos PVC atanapi PS, sareng PP henteu.

Akhirna, upami anjeun leres-leres henteu terang kumaha ngabédakeun, cara anu paling langsung nyaéta milih kotak dahar beurang nganggo mérek ageung kalayan logo lengkep. Aya segitiga tibalik di handapeun kotak dahar beurang, anu sacara akurat bakal ngajelaskeun bahan-bahan pabrikna.

Kuring yakin yén nganggo tips ieu, nalika nganggo kotak dahar beurang anu tiasa dianggo, anjeun tiasa langkung merhatoskeun milih kotak dahar beurang disposable PP anu séhat sareng ramah lingkungan.


Pos waktos: Apr-16-2021