Kotak dahar beurang plastik anu tiasa dianggo deui pikeun panyimpenan tuangeun

Kaséhatan sareng kasalametan: kotak dahar beurang plastik anu tiasa dianggo tina bahan BPA Free sareng henteu bau anu aneh nalika dipanas.

Awét sareng dianggo deui: Kotak dahar beurang plastik anu tiasa dianggo deui tiasa dianggo pisan kuat, éta tiasa lami-lami sareng tiasa dianggo sababaraha kali.

Ukuran anu cocog: kotak dahar beurang plastik anu tiasa dianggo nyaéta wadah anu dianggo pikeun nyiapkeun tuang. Ukuranana cocog pikeun ngendalikeun dahareun sareng dicabut. Kapasitasna 26oz / 750ml, 34oz / 1000ml, 1500ml / 51oz. Pakét kalebet: 50 handapeun sareng 50 panutup.

Gampang digunakeun: Kotak dahar beurang plastik disposable mangrupikeun wadah beku, ogé tiasa dianggo pikeun mesin cuci piring rumah tangga.

Reusable disposable plastic lunch box for food storage

Punten perhatoskeun: wadah ieu henteu kedah disimpen dina oven. Kadaharan beku kedah dicair sateuacan diémutan deui. Upami tuangeun ngandung seueur teuing minyak, gajih, gula atanapi uyah, tong nganggo kotak dahar beurang plastik. Nalika dipanaskeun gancang teuing, suhu pangan ieu tiasa ngahontal luhur 100C / 212f. Nalika nganggo oven microwave, pastikeun pikeun muka tutupna. Dina mesin pembeku, bahan na janten langkung ipis sareng ipis, anu tiasa nyababkeun wadahna bénten atanapi beubeulahan.

Reusable disposable plastic lunch box for food storage1

Bungkus tuangeun mangrupikeun bagian anu teu kapisahkeun tina komoditas tuangeun. Mangrupikeun salah sahiji proyék utama dina prosés industri pangan. Éta tiasa ngajagi kadaharan sareng nyegah karuksakan faktor éksternal biologis, kimia sareng fisik dina prosés sirkulasi tuangeun tina ngantepkeun pabrik ka konsumén. Éta ogé ngagaduhan fungsi pikeun ngajaga kualitas stabil pangan sorangan. Éta merenah pikeun dikonsumsi katuangan, sareng éta anu pangpayunna nunjukkeun penampilan tuangeun sareng narik minat konsumen. Éta ngagaduhan nilai saluareun biaya matérial. Maka, prosés bungkus tuangeun mangrupikeun bagian anu teu kapisahkeun tina rékayasa sistem pabrikan pangan. Tapi universalitas prosés bungkus tuangeun ngajantenkeun ngagaduhan sistem mandiri anu kawilang mandiri.

Naha urang kedah mimiti ngenalkeun konsép khusus tina kecap "bungkus tuangeun"? Alesan utama nyaéta dina kahirupan sadidinten, kuring yakin seueur jalma bakal naroskeun naha kotak tuang palastik anu tiasa dianggo tiasa dianggo deui sareng sabaraha lami éta tiasa dianggo, sareng waleranna béda-béda. Kaseueuran jalma resep henteu nganggo deui, tapi henteu. Kusabab kitu urang kedah ngenalkeun "bungkus tuangeun" heula.

Salami henteu dianggo dina suhu luhur sareng bersih unggal waktos, éta tiasa dianggo deui henteu dugi ka rusak atanapi anjeun teu hoyong anggo, tapi premisna nyaéta bahan kotak dahar beurang plastik anu anjeun anggo nyaéta kelas bungkusan dahareun.


Pos waktos: Apr-16-2021