Bentuk Makan Siang Kotak Sagiagonal 1000ML

Perlindungan lingkungan wadah bungkus tuangeun PP didamel dina suhu luhur di luhur 150 ℃, nyaéta mangrupikeun wadah kemasan kadaharan anu higienis tanpa baktéri. 


Detil Produk

Tanda Produk

Tempat Asalna Wuhu, Anhui, Cina Ngaran mérek XINLONG
Jumlah Modél XL1000 Kapasitas 1000ML
Ukuranna 155 * 97 * 115mm beurat  
Séri Gaya Amérika Octagonal
Bentuk Siang Box sareng tutup Kubah
Warna Transparan / hideung
dasar bodas kalayan tutupna jelas
Bahan Kelas dahareun PP Fitur Disposable, Ramah lingkungan
Widang Aplikasi Restoran, Toko buah,
Bar camilan, Supermarkét jsb.
Pamakéan Gelombang mikro, Ngajaga seger, ingetan
Pesenan Adat Narima Harga Kalapa
Disaluyukeun OEM disambut Ngaran Produk Plastik PP Pakai
Kotak Pakét Ramah Lingkungan
Rincian bungkusan 50 pcs per kantong poli, 300 pcs / ctn

Produk nunjukkeun

Octagonal Shape Lunch Box 1000ML2
Octagonal Shape Lunch Box 1000ML3

Karakteristik produk

Perlindungan lingkungan wadah bungkus tuangeun PP didamel dina suhu luhur di luhur 150 ℃, nyaéta mangrupikeun wadah kemasan kadaharan anu higienis tanpa baktéri. Sétét kotak dahar beurang kompak sareng rarancang, anu sacara épéktip tiasa maénkeun peran pelestarian panas, isolasi ti dunya luar, nyegah buruk pangan sareng pencegahan; kotak dahar beurang bahan ngagaduhan ciri résistansi tahan panas 120 ℃ sareng tahan ibun dikurangan 20 ℃, anu tiasa dipanaskeun dina oven gelombang mikro, didinginkan dina beku, pelestarian tuangeun, sareng sajabana éta khusus cocog pikeun tuang gancang.

Pabrikan ngarahkeun kotak-kotak kotak makan siang disposable disesuaikan khusus nyandak kaluar lapisan ganda panyalindungan lingkungan transparan plastik PP persegi panjang bulat penebalan ku jas panutup kotak makanan cepat saji segar-simpen kotak penyimpanan segiempat bulat ukuran 3000ml, 2500ml, 1750ml, 1500ml, 1250ml, 1000ml , 750ml, 650ml, 450ml.

naon bahan PP kelas dahareun?

Éta polipropilén anu cocog sareng standar kaamanan, sareng éta plastik anu ngepak dahareun. Résin polipropilén mangrupikeun résin anu paling seueur dianggo sareng paling gancang di dunya kusabab bahan baku anu seueur, beurat enteng, rasio kinerja / harga anu saé, tahan panas anu hadé, tahan kimia sareng gampang pulih.
1000ml kotak makan cepat saji buleud sup mangkok plastik bungkus bungkus kemasan mie mangkuk mangkuk lobster sareng sampul.
Ngaran Produk: sajumlah buleud kadaharan gancang buleud disposable, nyandak jauh buleud, mangkok, tetep seger, sajumlah kotak dahar beurang plastik kandel borongan.
Bahan: peunteun kadaharan anyar PP.
Warna: transparan.

Kotak tuangeun cepat saji hideung tilu kisi pasagi buleud kai kelas tinggi transparan kotak dahar beurang tiasa didegradasi sareng diékspor ka Jepang sareng Koréa Kidul kanggo dijual langsung.
Karakteristik produk perlindungan lingkungan PP wadah bungkus pangan dilakukeun dina suhu luhur di luhur 150 ℃. Mangrupikeun salah sahiji wadah kemasan kadaharan anu higienis tanpa baktéri. Sakabéh kotak dahar beurang dirancang ketat sareng ketat, anu sacara efektif tiasa maénkeun peran pelestarian panas sareng isolasi ti luar dunya; produk boga ciri non-toksik, henteu bahaya, henteu bau, perlindungan lingkungan sareng kabersihan; kotak dahar beurang bahan ngagaduhan ciri résistansi tahan panas 120 ℃ sareng tahan ibun dikurangan 20 ℃, anu tiasa dipanaskeun dina oven gelombang mikro, didinginkan dina beku, pelestarian tuangeun, sareng sajabana éta khusus cocog pikeun nyandak dahareun gancang.

1000ml kotak makan cepat saji buleud sup mangkok plastik bungkus bungkus kemasan mie mangkuk mangkuk lobster sareng sampul.
Ngaran Produk: sajumlah buleud kadaharan gancang buleud disposable, nyandak jauh buleud, mangkok, tetep seger, sajumlah kotak dahar beurang plastik kandel borongan.
Bahan: peunteun kadaharan anyar PP.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami