Kotak dahar beurang buleud

Kotak snack anu tiasa dianggo parantos diaktipkeun tina kotak dahar beurang busa kana kotak siang anu héjo. Kotak dahar beurang busa aslina ditolak kusabab tahan suhu tinggi sareng karusakan lingkungan saatos prosés produksi. 


Detil Produk

Tanda Produk

Barang No. 280ML Séri Buleud ku tutup
Bahan Kelas dahareun PP Warna Dasar transparan / hideung kalayan tutupna
Ukuran barang 107 * 43 * 78cm Pamakéan  Gelombang mikro, Ngajaga seger, ingetan
Kapasitas 10OZ / 280ML Bungkusan Leungeun baju kertas ngarobih anu ditampi
Beurat Sakitar 14.5g Disaluyukeun  OEM disambut
Tempat Asalna Wuhu, Anhui Cina Ngaran mérek XINLONG
Jumlah Modél XL280 Pamakéan Industrial Dahareun
Anggo Buah Penanganan Percetakan Embossing, Glossy Lamination, Matt Lamination, Stamping, UV Coating, Varnishing
Pesenan Adat Narima Fitur Disposable, Ramah lingkungan
Jenis Plastik PP Bahan Plastik
Kecap konci Wadah bungkus dahareun palastik beurat  
Harga Kalapa Ngaran Produk wadah bungkusan dahareun buleud palastik disposable kalayan tutup 10oz
polumeu 10oz Ukuranna 107 * 43 * 78cm
Sertipikat FDA ISO QS    
Rincian bungkusan  
50 pcs per leungeun baju, 300 pcs per karton sareng tutup sareng pangkalan
 

Kotak snack anu tiasa dianggo parantos diaktipkeun tina kotak dahar beurang busa kana kotak siang anu héjo. Kotak dahar beurang busa aslina ditolak kusabab tahan suhu tinggi sareng karusakan lingkungan saatos prosés produksi. Kotak dahar beurang palastik, kotak dahar beurang kertas, kotak dahar beurang kai, kotak dahar beurang anu hina sareng sajabina dipilih. Diantarana, plastik ngagaduhan ciri karacunan rendah, titik lebur tinggi, plastisitas anu kuat, produksi saderhana sareng biaya relatif murah, janten janten bahan utama pikeun ngadamel kotak dahareun gancang anu tiasa dianggo.

Polipropilén PP, kalayan sipat mékanis sareng sipat termal, cocog pikeun bungkus dahareun.

Kauntungannana

Kami ngagaduhan produksi produk anu hadé pikeun produk kaamanan, kalayan bengkel no-lebu, tim QC anu langkung kuat sareng standar kualitas produk.
Jasa hiji-léngkah tina nyetak pembuangan raray bulu, motong bahan, karajinan, QC, Bungkus, pangiriman.
Harga wajar sareng kalapa.
Kengingkeun bagian ageung tina pasar global ku maturan peralatan anu saé sareng inpéktip.
Pangiriman dina waktosna.
Transportasi anu merenah pikeun kunjungan anjeun iraha waé.
Pangiriman gancang sareng jasa pangiriman Door-to-door pikeun ngahémat waktos anjeun.
Tim penjualan kami tim ngora sareng markisa, siap pikeun patarosan anjeun.

Pakét & pangiriman

packing shipping

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami